top of page

Bemutatkozás

Sziasztok


   Pljesovszki Gábornak hívnak és szeretném nektek bemutatni a Plesi Photo fotós oldalamat és magamat pár szóban: 


   Gyerekkorom óta a kezemhez van ragadva a fényképezőgép, már általános iskolában is fotóztam a kirándulások alkalmával. A legelső digitális fényképezőgépem 2004-ben kaptam és azóta sem csökkent a lelkesedésem csak az eszközeim változtak. Az amatőr gépem először haladó kompaktra, majd belépő DSLR-re cseréltem. Ezt egy haladó tükörreflexes és egy fullframe gépváz követte, objektívekkel kiegészítve.

   Imádok utazni így minden kirándulásra magammal viszem a gépem is. Közel áll hozzám a természet és város fotózás is. De pár éve már portré, glamour és boudoir fotózással foglalkozom. Újabban rúdtáncos, valamint kismama képekkel bővítem a portfóliómat. Szeretem az extrémebb témákat is, a fotóim között erre is találtok példákat. 

   Mostanában ismerkedek, kísérletezgetek az analóg fotózással is. Egy Zenit-E filmes fényképezőgéppel szórakozok, amikor szabad időm engedi. Sokkal kötöttebb, sokkal átgondoltabb látásmódot és hozzáállást igényel ez a fajta fotográfia és ez nagyon tetszik. Kíváncsi vagyok mi sül ki belőle.

   Végezetül csak annyit szeretnék mondani, hogy:

 

...ha pár jó fotóra vágysz keress meg és megbeszéljük a részleteket...

_EIN7910_converted-Edit.jpg

Vélemények

Velemenyek.jpg
bottom of page